Суші у Львові на сьогодні стало чи не найпопулярнішою стравою, яку безперечно повинен попробувати кожен.Легке  поєднання морської риби, ніжного рису, азіатських приправ, таких як соєвий соус та васабі - роблять страву   збалансованою та довершеною. У новому суші - барі "Sushi Time", що знаходиться на Торф'яна 8А напроти ТЦ"Арсен" Ви зможете поласувати у приємній невимушеній атмосфері, обравши суші чи піцу.



   

Суші - це зазвичай майстерно загорнутий рис у листя пресованих водоростей "Норі". Начинкою можуть слугувати: морська риба, крабове м'ясо, ікра лососева або ікра Масаго, також додають огірок, авокадо, водорості "Вакаме" тощо. Часто основною складовою суші є вершковий сир "Філадельфія" - це сир із ніжною кремовою консистенцією,  виготовлений із вершків, який легко компонується із всіма складниками, не перебиваючи їхній смак, а навпаки - підкреслюючи його.


   

Приготування суші - це цікавий та захоплюючий процес, який вражає своєю простотою у приготуванні, проте водночас потребує майстерності кухаря, яка приходить тільки з часом. Для японців споживання їжі - це цілий ритуал. Для них дуже важливо, щоб страви були красиво подані, мали збалансований смак, а їхнє приготування займало якнайменше часу.

   Суші - це ідеальне віддзеркалення японської культури. Швидкий ритм життя сучасних японців та традиції прагнення довершеності у всьому - створили страву, яку сьогодні так полюбили львів'яни.


   

Для приготування використовуються спеціальні бамбукові килимки, на яких кухар вміло загортає пресовані водорості норі та пропарений рис з додаванням рисового оцту. У середину загортають найрізноманітніші інгредієнти, такі як шматки риби, авокадо, огірка.

   Довершують страву посипавши кунжутним насінням, поливши соусом "Унагі", соусом "Спайс" або додавши у маленькій посудинці соєвий соус. Серед гострих приправ використовують японській хрін, так званий "Васабі" - це густа паста яскраво зеленого кольору, та промариновані скибки (пелюстки) імбиру.


   

12 кейтеринг львів суші кейтеринг суші львів3 кейтеринг суші львів

Виїзне приготування суші - це чудова можливість вразити своїх гостей та зробити своє свято неповторним. Замініть традиційні закуски із фуршетного столу на легкі та смачні суші. Команда "Sushi Time" зможе на висоті організувати обслуговування бенкету, фуршету,  корпоративної вечірки у будь якому місці проведення заходу. За деталями звертайтесь за номером:

(063) 018-59-79  (098) 713 76 16

Добавляємся до групи в контактах Sushi Time